قصه های ناگفته درخاکریزها
ونحن علیک احسن القصص….. یوسف، آیه 2
زندگی انسان سرتاسر قصه است،قصه های واقعی،که حکایت ازگذشته بسیار دور ونزدیک ماانسان ها دارد. شاید بتوان گفت،قصه ناب ترین وخالص ترین بخش ادبیات است که ریشه درآیین ،ملیت وفرهنگ هرقوم و طایفه را دارد. واین ویژگی در لوح آسمانی یعنی قرآن کریم ، به وفور مشاهده می شود. ومی تواند برای بشر دیروز وامروز وفرداعبرت اموز باشد.آنچه که قابل تامل است آنکه باید این داستان گویی ناقل معرفت از گذشته به امروز واز امروز به فرداها باشد.نگاه به قصص قرآنی در داستان آدم (ع) وهابیل وقابیل، قصه حضرت ابراهیم (ع) درآتش، قصه یوسف(ع) ویعقوب نبی،قصه حضرت نوح (ع)وکشتی او،قصه حضرت عیسی(ع)ومریم،قصه حضرت موسی (ع) وفرعون وبعثت نبی مکرم پیامبر اعظم (ع) خود گواهی است براین مدعا.
اما باید اقرار کرد که در این دنیای سراسر هیاهو وتکنولوژی نوین بشر امروز ، قصه ها در پیچ وخم زمان گم شده وتا آنجا که قصه حدیث نفس وخودیابی را هم به ورطه فراموشی سپرده است.
دریغ و افسوس از این همه غفلت وگمراهی ، اما نباید ناامید شد، خوشبختانه در سرزمین گلگون ایران اسلامی، قصه هاو داستان های برآمده از خاطرات سینه ستبران دوران دفاع مقدس از لابه لای ترکش ها و آتش و خمپاره ها و پیکرهای غلطیده به خون و بدن های مجروح ودستان بسته دراسارت و روح های آسمانی ،گویش ونوشتن خاطرات به وسعت این سرزمین هنوز خودنمایی می کند.
موسسه فرهنگی وهنری سینا طاهر به نوبه خود درعرصه ادبیات دفاع مقدس توانسته نیز سهمی رادرتبیین وتدوین خاطرات واسناد وقایع دوران دفاع مقدس را بازنده نگهداشتن نام ویاد شهدا وهمرزمان این دلاوران عرصه نبرد با کمک هم اندیشان و قلم بدستان و خاطره گویان مخلص آنچه را که درسینه خود حبس نموده بر روی اوراق کاغذ نقش زده وبه عنوان سلسله واگویه های حقیقی منتشر نماید.
امید آن داریم که درادامه این مسیر هموار،بتوانیم برای نسل نو ،پیام های نوتری را دراین عرصه تقدیم بداریم.
نظرات کاربران